2018. március 27., kedd

Pokerface /RUS/ - female fronted thrash-, death-metal

Alapítás: 2013
A zenekar tagjai
Lady Owl - Vocal,
Xen Ritter - Lead guitars,
DedMoroz - Bass guitar,
Roman Pankow - Drums
Doctor - Ex-Drums, percussion,
Whitevad - ex-Lead guitars,
Nick - ex-Lead Guitars
Delirium Tremens - ex-Vocals
Maniac - ex-Lead guitars
Szülőváros
Hamburg
Lemezkiadó
M & O Music (Label)
Phone : +33/0663378449
info.music@m-o-music.com
www.m-o-music.com

M & O Office (Promotion)
Phone : +33/0663378449
contact@m-o-office.com
www.m-o-office.com
Névjegy
We are female fronted thrash/death.The band is looking up to such metal stars as Slayer, Kreator, Sodom, Testament, Arch Enemy, Holy Moses, etc.
Életrajz
The band was created in Moscow in 2013 with ironic name Pokerface. Band got over some changes of musicians but it has never stopped working intensively in studio and on the stage and finally had crystallized its unique style. Pokerface shared the stage with such famous bands as Megadeth, Kreator, Sodom, Sepultura, Children of Bodom and others.The band is looking up to such metal stars as Slayer, Kreator, Sodom, Testament, Arch Enemy, etc. The music with speed heavy riffs, english lyrics and brutal and clean vocals at thesame time –this is the own style of the band.

A zenekar 2013-ban Moszkvában jött létre ironikus névvel a Pokerface-szal. A zenekar átvette a zenészek néhány változását, de soha nem szakadt meg intenzíven a stúdióban és a színpadon, és végül kristályosította az egyedi stílusát. A Pokerface megosztotta a színpadot olyan híres zenekarokkal, mint Megadeth, Kreator, Sodoma, Sepultura, Bodomok Gyermeke és mások. A zenekar olyan fémcsillagokat néz, mint a Slayer, a Kreator, a Sodoma, a Testament, az Arch Enemy stb. nehéz riffek, angol dalszövegek és brutális és tiszta ének ezen a napon - ez a zenekar saját stílusa.
Jelenlegi tartózkodási hely
Hamburg